ORIGINAL MAC&CHEESE

700 L

Mac and cheese klasik me djath çedar dhe qepë të njoma.

Categories: ,

Description

Mac and cheese klasik me djath çedar dhe qepë të njoma.

ekstra;
– pulë 150 lekë
– pançetë 200 lekë
– karkaleca 300 lekë