Surf and Turf

3150 L

Dallas steak, karkaleca, spec i kuq, pana kuzhine, salcë soje, spec jalapeno, hudhër, pure patate dhe perime

Description

Dallas steak, karkaleca, spec i kuq, pana kuzhine, salcë soje, spec jalapeno, hudhër, pure patate dhe perime