MENU 1

580 L

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës
Sallatë sipas zgjedhjes tuaj

Category:

Description

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës
Sallatë sipas zgjedhjes tuaj

Opsion sallate
Sallatë fshati
Sallatë me domate
Sallatë Cesar
Sallatë shef
****Sallate Quinoa+Lek **** 150 lekë