MENU 3

750 L

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës ose Sallat
Fileto pule zgare, perime, pure patate

Category:

Description

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës ose Sallat
Fileto pule zgare, perime, pure patate

Opsion sallate
Sallatë fshati
Sallatë me domate
Sallatë Cesar
Sallatë shef
****Sallate Quinoa+Lek **** 150 lekë