MENU 5

1100 L

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës ose Sallat
Salmon në zgarë ose Fileto vici zgare

Category:

Description

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës ose Sallat
Salmon në zgarë ose Fileto vici zgare

Opsion sallate
Sallatë fshati
Sallatë me domate
Sallatë Cesar
Sallatë shef
****Sallate Quinoa+Lek **** 150 lekë