MENU 4

700 L

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës ose Sallat
Penne Minnesota

Category:

Description

Ujë dhe Kafe
Supa e ditës ose Sallat
Penne Minnesota

Opsion sallate
Sallatë fshati
Sallatë me domate
Sallatë Cesar
Sallatë shef
****Sallate Quinoa+Lek **** 150 lekë